Menu Sluiten

Nat Pak bij Hack

Een nat pak met een glimlach bij boer Hack

Het is van de zomer weer zover! De tijd van het jaar waarin we onze sportieve kant laten zien, ons niet druk maken om een beetje modder en vooral veel lachen. Ik heb het natuurlijk over het ongeëvenaarde evenement ‘Nat pak bij hak’, een dag vol plezier, water, modder en uithoudingsvermogen aan de vliet bij onze boer Hack.

Waterpret en moddergevechten

Meerdere teams die strijden om de winst, niet op het voetbalveld, maar in een arena van water en modder. Het is een spektakel waarbij je gegarandeerd een nat pak haalt. Van touwtrekken over een modderpoel tot een estafette waarbij je zo snel mogelijk een parcours aflegt zonder uit te glijden, de spellen zijn ontworpen om je lachspieren net zo hard te trainen.

Ook gezellig voor bezoekers langs de kant

Het is de perfecte gelegenheid om bij te praten en te lachen onder het genot van een lekker broodje en een drankje, verzorgd door de organisatie. Want zeg nou zelf, samen lachen om elkaars modderige gezicht, dat schept een band.

Afsluiting met een feestje

Na alle inspanningen is het tijd voor de prijsuitreiking. Maar winnen of verliezen, het maakt eigenlijk niet uit. Iedereen is een winnaar op deze dag. En om dat te vieren, sluiten we af met een klein feest. Muziek, dans en gezelligheid, het perfecte einde van een onvergetelijke dag.

Dus trek je oude kleren uit de kast, verzamel je team en bereid je voor op een dag vol plezier.

Binnenkort zal er meer info volgen over de datum, het opgeven en de kosten hiervan.

Tot aan de vliet bij boer Hack!