Menu Sluiten

Nat Pak bij Hack

Nat pak bij Hack

Het weer zover! De tijd van het jaar waarin we onze sportieve kant laten zien, ons niet druk maken om een beetje modder en vooral veel lachen. Ik heb het natuurlijk over het ongeëvenaarde evenement ‘Nat pak bij hak’, een dag vol plezier, water, modder en uithoudingsvermogen aan de vliet bij onze boer Hack.

Datum: Zondag 22 september.

Tijdstip: Vanaf 14:00 is iedereen welkom tot 22:00.

Locatie: Vlietdijk 11, Dinteloord

Waterpret en moddergevechten

Meerdere teams die strijden om de winst, niet op het voetbalveld, maar in een arena van water en modder. Het is een spektakel waarbij je gegarandeerd een nat pak haalt. Van touwtrekken over een modderpoel tot een estafette waarbij je zo snel mogelijk een parcours aflegt zonder uit te glijden, de spellen zijn ontworpen om je lachspieren net zo hard te trainen.

Wil je graag mee doen geef je op! Zoek rond de 6 mensen bij elkaar en stuur een mailtje met de persoons namen en Team naam naar opgevenkpjsteenbergen@gmail.com. Meedoen kost maar € 10,- per team, dus wat let je?

Ook gezellig voor bezoekers langs de kant

Het is de perfecte gelegenheid om bij te praten en te lachen onder het genot van een lekker broodje en een drankje, verzorgd door de organisatie. Want zeg nou zelf, samen lachen om elkaars modderige gezicht, dat schept een band.

Afsluiting met een feestje

Na alle inspanningen is het tijd voor de prijsuitreiking. Maar winnen of verliezen, het maakt eigenlijk niet uit. Iedereen is een winnaar op deze dag. En om dat te vieren, sluiten we af met een klein feest. Muziek, dans en gezelligheid, het perfecte einde van een onvergetelijke dag.

Dus trek je oude kleren uit de kast, verzamel je team en bereid je voor op een dag vol plezier.

Tot aan de vliet bij boer Hack!